Over Trimsalon Intratuin Veghel

Trimsalon Intratuin Veghel is gevestigd in Veghel, Heuvel 11 en vanaf 1 februari 2023 geopend.

Ik Lea Peter ben de huidige eigenaar van Trimsalon Intratuin Veghel. Ik heb de kans gekregen om een nieuwe trimsalon in Intratuin te openen. Maar voordat ik deze mooie kans gekregen heb om in de Intratuin een trimsalon te open heb ik zelf al een trimsalon gehad. Deze was gevestigd onder de naam EnviroVIOO. Het concept wat achter trimsalon EnviroVIOO stond wil ik daroom graag meemen voor Trimsalon Intratuin Veghel.
 
EnviroVIOO was een milieuvriendelijke trimsalon en nu wordt Trimsalon Intratuin Veghel ook een milieuvriendelijke trimsalon
Enviro - komt van environment - dat is Engels voor milieu.
VIOO - Versatile Ideal Organism Optimalization - dat betekent veelzijdige optimalisatie van het ideale organisme.
 
Men kan met veel kleine dingen helpen om het organisme/ het milieu te optimaliseren.
Dit probeer ik met mijn milieuvriendelijke trimsalon ook te doen. 

In mijn trimsalon gebruik ik vrij wel alleen milieuvriendelijke producten en zet zo de stap op weg naar een beter milieu.

-> Ik gebruik een aantal verschillende milieuvriendelijke producten maar voornamelijk gebruik ik de producten van Awiwa. 

Bij Trimsalon Intratuin Veghel zijn alle honden welkom. In de trimsalon werk ik met professionele en moderne apparatuur zodat ik elke hond de juiste behandeling kan geven.

Welke behandelingen Trimsalon Intratuin Veghel aanbiedt kunt u hier vinden of onder het kopje behandelingen. 

 
WhatsApp Image 2022-05-03 at 13.03.18

Mijn naam is Lea Peter en dit is mijn milieuvriendelijke .

Al heel jong wist ik dat ik iets met dieren wilde doen. Maar ik wist nooit zo goed wat. Wel moest het het iets met honden worden omdat ik deze dieren heel inspirerend, leuk en interessant vind. Ik ben heel erg geïnteresseerd in de hondentaal en daar heb ik mij toen al meer in verdiept. Zo kon ik de hondentaal lezen om met mijn vroegere border collie Maylo te communiceren. Dat helpt me nu ook bij mijn Shih-tzu - Maltezer mix Puck.

In 2018 heb ik dus besloten om de opleiding dier en ondernemen te volgen op het Helicon in Helmond (nu Yuverta). Deze opleiding heb ik met succes in 2021 afgerond. Tijdens deze opleiding ben ik erachter gekomen dat ik honden trimster wil worden. Ik ben stages gaan lopen in diverse richtingen en daar heb ik mijn passie voor het vak van hondentrimster gevonden.

Tijdens de opleiding en de verschillende stages die ik heb gelopen heb ik niet alleen veel over het trimmen geleerd. Ik kon me nog meer verdiepen in het gedrag van de hond. Ook heb ik de verschillende hondenrassen leren kennen. Hierbij heb ik ook het gedrag van de rassen leren kennen en hoe deze verschillen. Naast de EHBO lessen heb ik ook nog verschillende keuzedelen gevolgd. Een niet onbelangrijk deel was het keuzedeel vachtverzorging. Toen ik mijn opleiding in 2021 met succes had afgerond heb ik besloten nog een extra trimdiploma te gaan halen. Voor dit diploma heb ik ook nog een extra stage gelopen bij een super trimsalon. Hier heb ik heel veel kunnen leren omdat de trimmer heel veel ervaring heeft met verschillende rassen.

Naast het trimmen in mijn trimsalon wil ik blijven leren. Daarom ben ik steeds cursussen aan het volgen om mijn technieken nog beter te leren en te beheersen. Zo kan ik mijn kennis verbreden en verdiepen en van de verschillende ontwikkelingen in de branche op de hoogde blijven.

Foto's trimsalon

IMG-20230312-WA0007
IMG-20230312-WA0010
IMG-20230312-WA0009
IMG-20230312-WA0006

Afspraak maken

U kunt telefonisch een afspraak maken. Bij vragen kunt u ook altijd bellen of

contact met mij opnemen via het contactformulier.